Caterpillar HírekCaterpillar csúszókormányzású rakodók

agraragazat.hu :: Caterpillar csúszókormányzású rakodók

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Caterpillar cég kiváló minőségű teleszkópos rakodókat gyárt

agraragazat.hu :: A Caterpillar cég kiváló minőségű teleszkópos rakodókat gyárt

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Bemutatkozik a 10 méteres Caterpillar teleszkópos rakodó (+VIDEÓ)

agroforum.hu :: Igazi újdonsággal érkezett a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokra a Huntraco Zrt., a népszerű C szériás teleszkópos rakodógépeket ugyanis a közelmúltban felváltotta a D sorozat. A rendezvényen a 3510D típust láthatták a gazdálkodók, ami a gyártó egy régebbi hiányosságát pótolta, 7 és 14 méter között ugyanis eddig nem tudtak gépet ajánlani.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A legszélsőségesebb aratási körülményeket is jól bírja a kombájn

agroinform.hu :: Optimális erőkifejtéssel dolgozó Caterpillar motor, terménymérethez állítható VARIO vágóasztal, hatékony leválasztást eredményező APS-cséplőszerkezet, maximális magtisztaságot biztosító CLAAS AUTO SLOPE-rendszer, humáncentrikus vezetőfülke prémiumüléssel – ez mind megtalálható a CLAAS LEXION 650-ben.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Idén ősszel jön az első dízel-elektromos MTZ traktor

magro.hu :: A Belarus traktorgyár még a 2009-es Agritechnica kiállításon mutatta be a 295 LE teljesítményű 3023 típusú traktorát, amely elektromos hajtással és választhatóan elektromos TLT-vel is rendelkezett. Ám a bemutatót aztán nagy csend követte, miközben a versenytársak sorra jelentkeztek a dízel-elektromos hibrid hajtású, sőt a teljesen elektromos/ akkumulátor hajtású változatokkal is. A cég a tavalyi Agritechnica kiállításon sem az elektromos hajtásról beszélt, hanem az új, 466 LE teljesítményű, Caterpillar motoros 4522 típusjelű prototípusát reklámozta. Hamarosan viszont jön a dízel-elektromos MTZ traktor.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Szeptemberben jön az első dízel-elektromos MTZ traktor

agroforum.hu :: A Belarus traktorgyár a 2009-es Agritechnica kiállításon mutatta be a 295 LE teljesítményű 3023 típusú traktorát, amely elektromos hajtással és opcionálisan elektromos TLT-vel is rendelkezett. A bemutatót azonban nagy csend követte, miközben a versenytársak sorra jelentkeztek a dízel-elektromos hibrid hajtású, sőt a teljesen elektromos/ akkumulátor hajtású változatokkal. A cég a múlt évi Agritechnica kiállításon sem az elektromos hajtásról beszélt, hanem az új, 466 LE teljesítményű, Caterpillar motoros 4522 típusjelű prototípusát propagálta.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Telehandler TH407C – munkára született

mezohir.hu :: Az új fejlesztésű Caterpillar TH C-sorozat egyre nagyobb sikereket ér el a teleszkópos rakodók mezőgazdasági piacán. E havi tesztünk alkalmából a Bio-Fungi Kft.-hez látogattunk el Áporkára, ahol nyolc Cat TH407C rakodó dolgozik.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A következő két évben megújúlnak a Caterpillar teleszkópos rakodói

agroinform.hu :: A CATERPILLAR 1989 óta gyártja teleszkópos rakodógépeit, melyek negyed évszázad alatt a mezőgazdasági anyagmozgatás meghatározó szereplőivé váltak, valamint a mezőgazdasági rakodási munkákhoz kialakított teleszkópos rakodók hazai elterjedésében vállaltak úttörő szerepet.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Teszt: Caterpillar Telehandler TH407C

hirek.mezohir.hu :: Az új fejlesztésű Caterpillar TH C-sorozat egyre nagyobb sikereket ér el a teleszkópos rakodók mezőgazdasági piacán. E havi tesztünk alkalmából a Bio-Fungi Kft.-hez látogattunk el Áporkára, ahol nyolc ...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A nap gépe a Traktorpool-ról: Caterpillar Challenger MT765C

agrotrend.hu :: Felázott, sáros talaj, ahol már mindenki elsüllyed? Kit érdekel?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook GÉPmax – 2015-09 – szeptember

mezohir.hu :: Friss számunkból: a megszokott Teszt és tapasztalat rovatban e hónapban a Caterpillar Telehandler TH407C teleszkópos rakodóját vettük górcső alá, nem is akármilyen vállalkozásnál! Emellett olvashatnak többek között a Case IH traktorújdonságáról, a Case IH Optum CVX-ről, a Stihl motorfűrészekről, valamint a sok augusztus-szeptemberi rendezvény közül a Nagy Talajművelű Show-ról készült beszámolót és a Krone BiG X-sorozat újdonságait bemutató cikket ajánlom kedves figyelmükbe.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Huntraco Zrt. a mezőgazdasági géppiacon is jelen van

mezohir.hu :: A Huntraco Zrt. fő profilja a Caterpillar építőipari, munkagép és energetika üzletágakban való aktív részvétel, de a cég a jövőben a mezőgazdasági szegmensben is meghatározó piaci szereplővé kíván válni. Az AGROmashEXPO kiállításon Litauszki Róberttel, a cég vezérigazgatójával beszélgettünk.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook