Hardi HírekÚj Hardi NAVIGATOR classic - egy ismert gép új köntösben

agrarunio.hu :: Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic típussal bővül.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Új Hardi NAVIGATOR Classic – egy ismert gép sokkal modernebb köntösben

agroinform.hu :: Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép-család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR classic típussal bővül. A NAVIGATOR classic megújult műszaki megoldásokkal egy stabil gépet biztosít az igényes kis-közepes gazdaságoknak.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Permetezőgép a somogyi dombokra szabva

agroforum.hu :: Az első Hardi permetezőgép 12 évvel ezelőtt került Kiss Lajos családi gazdálkodó tulajdonába és azóta is működik, járja a Somogy megyei földeket. Idén tavasszal azonban egy új Navigator 4000 permetezővel bővült a gépállomány.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


HARDI NAVIGATOR classic - megbízható, ismert műszaki megoldások

agrotrend.hu :: Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép a gazdák körében. Az új DELTA FORCE szórókeret család tavalyi sikerén felbuzdulva a Hardi kiszélesítette palettáját, amely a NAVIGATOR classic típussal bővül.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Tavaszodik Ausztráliában, beleerősít a Hardi

agrarunio.hu :: Ausztráliában a mezőgazdasági gépektől nagy területteljesítményt és megbízhatóságot várnak el. A Hardi permetezői mindezt a legkorszerűbb műszaki megoldások alkalmazásával garantálják.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Dorker szántóföldi gépbemutató Tiszagyulaházán

agroforum.hu :: Szántóföldi gyakorlati gépbemutatóra gyűltek össze a termelők és a Dorker Kft. partnerei Tiszagyulaházán július 27-én. Az érdeklődőknek lehetőségük volt munka közben is megfigyelni többek között a Deutz-Fahr 9340 Warriort, valamint a Deutz-Fahr új kompakt négyhengeres modelljét, de találkozhattak még a Faresin, a Pronar és a Hardi legújabb fejlesztéseivel is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nagy teljesítmény és megbízhatóság a kis gazdaságban is - Hardi permetezőgéppel

agroforum.hu :: Gyuricza István és sógora 1984 óta foglalkozik mezőgazdasággal Enyingen, 130 hektáros vállalkozásukat szinte a semmiből építették fel, ráadásul még napjainkban is főállású munka mellett termesztenek őszi búzát, napraforgót, kukoricát és őszi árpát. Korábban repcével és mákkal is foglalkoztak, de mostanra csak a négy leggyakoribb kultúrát vetik.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A Hardi megmutatta a jövőt Cserkeszőlőn

agraragazat.hu :: A Hardi megmutatta a jövőt Cserkeszőlőn Európa-szerte elterjedőben vannak az önjáró permetezőgépek, s e piaci igényre reagál a Hardi a legújabb fejlesztéseivel, amelyek közt megtalálható a...

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hiába magas a cégalapítási kedv, kevés agrárvállalkozás jön létre

agroinform.hu :: A három hónapja mögöttünk hagyott év hazai géppiaci számainak elemzése mellett a Hardi, a New Holland és a Väderstad újdonságairól is beszámoltunk, illetve a Trimble robotpilóta alkalmazásának előnyeiről is olvashattak többek között gépészet rovatunkban az elmúlt 5 napban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hardi önjáró permetezők: nincsenek könnyebbek és nagyobbak

agrarunio.hu :: Egyre népszerűbbek Magyarországon is az önjáró permetezőgépek, amelyek nagyobb területteljesítményre képesek a vontatott változatoknál, ráadásul könnyebben manővereznek a Magyarországra is jellemző szűk, szabálytalan alakú parcellákon.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Frontfüggesztés és megnövelt tartálytérfogat - Permetezőgép újdonságok a Hardi Rally-n

agroforum.hu :: Egy egész héten át tartott a Hardi Rally elnevezésű rendezvény Cserkeszőlőn, ahol a gyártó három legújabb önjáró permetezőgépét tekinthették meg a magyar, illetve a világ szinte minden pontjáról az Alföldre érkező gazdálkodók.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Önjáró fűkasza és gyomirtó gép az 50 legjobb mezőgazdasági gépinnováció között

agroforum.hu :: Challenger gumihevederes traktor, John Deere és New Holland erőgép, CLAAS járvaszecskázó, Hardi permetezőgép, de salátabetakarító- és gyomirtó gép, öntözőrendszer, sőt, üvegházakba fejlesztett fotoperiodikus lámpa is helyet kapott az AE50 Award program 50 legjobb mezőgazdasági innovációja között.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Használtan is jó választás! - Hardi permetezőgépek az Agroázistól

agroforum.hu :: Vásároljon megbízható, használt Hardi permetezőgépet az Agroázistól! Átvizsgált, ismert előéletű használt mezőgazdasági gépek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Nagy sebességű permetezés, kis dózissal?!

agraragazat.hu :: Nagy sebességű permetezés, kis dózissal?! Nagy kezelési sebességnél vagy erős szélben a hagyományos fúvókákkal történő növényvédelem helyett inkább a légbeszívásos fúvókák használata javasolt. Azonban ezek a fúvókák nagyobb cseppméretük miatt kevésbé hatékony kezelést eredményeznek. A Hardi egyedülálló módszerével, finom cseppmérettel is kiváló lefedettség érhető el, még kedvezőtlen időjárás vagy nagy haladási sebesség mellett is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


DELTA FORCE – az új Hardi szórókeret

agraragazat.hu :: DELTA FORCE – az új Hardi szórókeret Kompakt szállítási méretek – nagy munkaszélesség!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook DELTA FORCE – Az új Hardi szórókeret

agrotrend.hu :: A Hardi 60 éves évfordulójára jubileumi kiadás készült a Navigator 4000 vontatott szántóföldi permetezőből, amely magasan felszerelt, ugyanakkor kedvező áron kínált gépe a dán gyártócégnek. A teljesítmény, sebesség és minőség terén kiemelkedő, optimális keretstabilitással bíró Delta Force szórókerettel szerelték fel.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


DELTA FORCE –Az új Hardi szórókeret – Kompakt szállítási méretek – nagy munkaszélesség

agrarunio.hu :: A Hardi 60 éves évfordulójára jubileumi kiadás készült a Navigator 4000 vontatott szántóföldi permetezőből, amely magasan felszerelt, ugyanakkor kedvező áron kínált gépe a dán gyártócégnek.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


60 éves a HARDI – ezeket az ajánlatokat nem érdemes kihagyni!

agraragazat.hu :: 60 éves a HARDI – ezeket az ajánlatokat nem érdemes kihagyni! A dán székhelyű permetezőgép specialista idén ünnepli hatvanadik évfordulóját, ennek apropóján nagyszabású kereskedelmi akcióba kezdett. Nézzük meg mit találunk a lepel alatt! A kedvezményes jubileumi ajánlatok minden Hardi permetezőgép típusnál megtalálhatóak, azonban van egy gép, amely kifejezetten az ünnepi alkalomra specifikált, egyedi magas felszereltséggel és visszautasíthatatlan áron szerepel a jubileumi csomagban.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Kiemelt fejlesztések a 60. évfordulóját ünneplő Harditól

agroforum.hu :: Az évek során a HARDI számos egyedülálló permetezési koncepciót és innovációt ültetett át a gyakorlatba, amelyek mind partnereik előnyére szolgáltak. Az Agroázist kérdeztük olyan fejlesztések kapcsán, mint például a Delta Force 25 cm-es fúvókaköze, amely alacsonyabb keretmagasságot tesz lehetővé, ily módon mérsékelve az elsodródást. A DELTA FORCE szénszálas kitörő végszakasz kis súlya és magas szilárdsága lehetővé teszi, hogy a kitörő végszakasz 4 m hosszú legyen, szemben a 36 m-es szórókeret korábbi, 2.5 m-es végszakaszával, így akár 39 m-es szórókeret-szélesség is elérhető általa.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


A világ legnagyobb permetezőjével rukkolt elő a Hardi

agrarunio.hu :: Augusztusban lett 60 éves a dán Hardi, amely ebből az alkalomból több akciót indított novembertől Magyarországon is.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Hardi újdonságok is voltak az Agritechnica kiállításon

magro.hu :: Véget ért az Agritechnica, a mezőgazdasági gépek kiállítása. A rendezvényen Hardi újdonságok is voltak, ezekről számolunk be cikkünkben. Önjáró permetező, szórókeret, és megújult gépcsalád mutatkozott be a hannoveri eseményen.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook