Hürlimann HírekMi az a Hürlimann?

mezohir.hu :: A traktorok az európai mércével elképzelhetetlenül nagy földbirtokméretekkel rendelkező Amerikában indultak fejlődésnek. Magát a tractor elnevezést is egy amerikai gyártó, a Hart-Parr használta először 1906-ban, Iowában, ahol szabad szemmel már akkor sem lehetett látni a kukoricatáblák végét. Amerikában találták fel a szántóföld szélére állított húsztonnás gőzgéppel drótkötélpálya segítségével vontatott ekét, és még a 19. században elkezdtek belsőégésű motorokat építeni a gőzvontatók alvázára

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


„Traktor Európa-bajnokság” Döntő – Svájc-Magyarország

magro.hu :: Szavazzon a kedvencére és vegyen részt nyereményjátékunkban! Elérkeztünk a „Traktor Európa-bajnokság” döntőjéhez! A verseny során a két legnépszerűbb gépgyártó a svájci Hürlimann és a magyar Rába voltak, így a döntőt ez a két gyártó vívja. A „Traktor Európa-bajnokság” keretében továbbra is a külső számít, a teljesítmény nem! Nos melyiket választaná? Ki nyerje meg a „Traktor Európa-bajnokságot”?

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


„Traktor Európa-bajnokság” – Svájc-Németország

magro.hu :: Szavazzon a kedvencére és vegyen részt nyereményjátékunkban! Elérkeztünk a „Traktor Európa-bajnokság” első elődöntőjéhez, amelyen a svájci Hürlimann és a német Fendt gyár erőgépei küzdenek meg egymással a döntőbe jutásért. A „Traktor Európa-bajnokság” keretében továbbra is a külső számít, a teljesítmény nem! Nos melyiket választaná? Cél a döntőbe jutás!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Svájci traktor a Viharsarokban

magro.hu :: Szezon végi látogatóba érkezett az Alfa-Gép Kft. a Békés megyei régió első Hürlimann traktor tulajdonosához. Felegyi Lászlót a néhány órás szántás meggyőzte arról, hogy jól kiegészítheti a gépparkját egy ilyen traktor. A következőkben az új traktorral szerzett tapasztalatairól mesél.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Deutz-Fahr, Same, Lamborghini és Hürlimann az Agritechnica kiállításon

agrotrend.hu :: AGRITECHNICA 2015. A hannoveri kiállításon minden van, amire egy gazda vágyhat. Ebben az összeállításban a Deutz-Fahr, a Same, a Lamborghini és a Hürlimann kínálatából nyújtunk képes ízelítőt.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook Az első svájci a gépparkban

agrarunio.hu :: A bicskei telephelyű cég 2400 ha-on végez bérmunkát, ebből 
az új Hürlimann 400 ha kaszálón teljesít immár két hónapja. A két tulajdonos felváltva hajtotta a traktort a zöld sorral a szálastakarmány 
betakarítása során. Eddig 200 üzemórát dolgoztak együtt. Egy kiöregedett 820-as MTZ lecserélésének tervezgetése közben jött a képbe 
a svájci traktor. Egyáltalán nem bántuk meg, hogy végül emellett az egyszerű felszereltségű 
de sokrétű, minőségi, nyugati traktorra esett a választás.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Alfa-Gép szántóföldi gépbemutató: Güttler, Hürlimann, Vogel Noot a fókuszban

agroinform.hu :: A békéscsabai Alfa-Gép Kft. egy nagyszabású szántóföldi gyakorlati bemutatóra hívta partnereit szeptember 4-én a Békés megyei Kevermes határába.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hürlimann traktorok a kaszálón és az akadálypályán (+Videó!)

agroinform.hu :: A Hürlimann traktorcsalád, ideális erőgép a kis- és közepes állattartó telepeknek és vegyes-gazdaságoknak. Nézzük meg, hogy mit tudnak a terepen!

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hürlimann traktorok és Sipma szálastakarmányos gépek gyakorlati bemutatója

agroinform.hu :: A Borsod Agroker Zrt. gyakorlati gépbemutatót szervez Új Hürlimann traktorainak és Sipma szálastakarmány-betakarító gépeinek főszereplésével.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


Hürlimann traktorok tesztvezetése a kecskeméti gokart pályán (+VIDEÓ)

agroforum.hu :: Az Agrofórum Online a kecskeméti gokart pályán készített videót a Hürlimann traktorok tesztvezetéséről.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook A svájci traktorok újra Magyarországon

agroinform.hu :: Igazi meglepetés volt a svájci Hürlimann traktor megjelenése az idei AGROmashEXPO/Agrárgépshow szakkiállításon.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook 


MTZ, Kubota, Hürlimann, Chery és további traktor újdonságok AGROmashEXPO-n

agroinform.hu :: A január végén megrendezett agrárseregszemle nyitónapján az Agroinform.hu már bemutatta a kiállítás néhány traktor újdonságát, most tovább folytatva a témát újabb erőgépeket és különleges eszközhordozókat elevenítünk fel a rendezvény látnivalóiból.

google  archive  google  twitter  tumblr  facebook